Program

2024

Apotekergården 2024

Et sikkert tegn på at det er sommer, er musik i Apotekergården, det er blevet en god fast tradition at der er musik hver lørdag fra kl. 12-15, arrangementet er for alle, vi mødes og får en god grillpølse og en kold forfriskning og frem for alt godt musik.

Handsdown åbner sæsonen lørdag den 4. maj kl. 12 -15,
koncerten er arrangeret af de 4 musikforeninger, Musikparaplyen.
Handsdown spiller Amerikansk musik made i Danmark.

Jazzhors i Apotekergården 2024

Her er årets program for underholdningen i Apotekergården, som sædvanligt fra  kl.12.00 – 15-00 og der er mulighed for at købe grillpølser og kolde øl, vin og vand.

Jazz Dippers spiller lørdag den 15.06 kl. 12.00 – 15.00

Når Jazz Dippers går på scenen er der fokus er på et godt swing, et godt humør og en god intens jazz-stemning. Repertoiret er hentet fra traditionel jazz, swing og boogie, som får foden til at vippe og humøret til at stige.

 

 

Jazzerne fra Horsens spiller lørdag d. 06.07. l. 12.00 – 15.0

Denne brogede flok af garvede jazzulke og en enkelt Benjamin vil styre publikum sikkert gennem traditionelle jazzklassikere, men der bliver dog også plads til et par enkelte svinkeærinder omkring lidt mere ukendte numre.

Jazzfestivalen åbnes for 3. gang i Apoteker Gården med glad klassisk jazz.

Jazz Men Five spiller lørdag d. 17.08. kl. 12.00 – 15.00

Repertoiret består bla. af glad klassisk swing jazz, men spænder vidt lige fra jazz standards, New Orleans stilen, til Blues og danske evergreens i  svingende version.

Aftenarrangement på Morzybitten den 22.08.24 kl. 19.30 med Überswing

Überswing er en ny og spændende jazztrio, hvor musikken serveres med højt humør, virtuositet og et solidt swing. Repertoiret er primært kendte numre fra swingmusikken og den traditionelle jazz, og fremføres i medlevende og forførende versioner.

På trods af trioformatet præsenterer Überswing en varieret og underholdende koncert bl.a. i kraft af frontman og multiinstrumentalist Jacob Venndt, der både synger og spiller kontrabas og kromatisk mundharpe.

Han bakkes på fornem vis op af Jens Christian Kwella på guitar og Peter Lund Paulsen på trommer, der begge både forstår kunsten at akkompagnere og kunsten at spille solo.

Jacob Venndt og Kwella tidligere har spillet sammen med stor succes i The Dixieland Gipsy Band, der spillede hundredevis af koncerter og turnerede i både Skandinavien, Tyskland og New Zealand.

Trioens erfarne medlemmer er alle prisvindere  og markante skikkelser på den danske musikscene, og har alle spillet med en lang række kendte orkestre og solister i både ind- og udland.